Реєстрація /

Роял Хауз Девелопмент розпочав будівництво наймасштабнішого проєкту нового житлового комплексу PARK ROYAL в м. Буча

На початку 2024 року Роял Хауз Девелопмент розпочав будівництво та відкрив продаж квартир в новому житловому комплексі комфорт-класу Park Royal у місті Буча.

Після 2022 року – це наймасштабніший проєкт у своєму класі в Бучанському районі. Ділянка забудови складає 25 га, тут побудують 23 будинки від 7 до 16 поверхів.

ЖК Park Royal спроєктовано у форматі «місто-парк». Кожна зона житлового комплексу продумана до дрібниць, а простір території спроєктований так, аби він взаємодіяв між собою. Тут буде розгалужена власна інфраструктура, яка забезпечуватиме всі основні потреби майбутніх мешканців, власна рекреаційна зона на 4 га, що розподілена на функціональні зони для спорту і відпочинку. Також на території збудують школу на 600 учнів і дитячий садок.

Головною артерією місто-парка PARK ROYAL є головна променада площею 17900 кв.м. Саме тут буде зосереджене найактивніше життя: ресторани, кав'ярні, магазини, салони краси, бутіки, розважальні центри, побутові сервіси тощо.

ЖК Park Royal

Kid's World. Це великий дитячий простір для розвитку та ігор площею майже 6000 кв.м. Сучасні ігрові простори, яким насичена територія, розширять звичне розуміння дитячого майданчика.

ЖК Park Royal

Garden Plaza – центральна площа з власною оранжереєю. Це серце місто-парка, яке битиметься 365 днів на рік з кав’ярнею серед тропічного лісу. Наразі – це єдиний формат розміщення таких об’єктів у житлових кварталах.

Urban Plaza з амфітеатром. В теплу пору року – це літній кінотеатр з показами кінострічок чи простір для проведення фестивалів або концертів, а взимку – снігові гірки та Різдвяні інсталяції.

ЖК Park Royal

Recreation Space. Довга променада в PARK ROYAL завершується рекреаційно-парковою зоною площею в 4 га, що розподілена на функціональні зони для спорту і відпочинку:

  • спортивне ядро – понад 10 спортивних майданчиків та майже 3 км бігових і велосипедних доріжок;
  • зона барбекю – спеціально облаштована територія з вогнищем та всесезонні будинки для відпочинку в будь-яку погоду;
  • власний парк для прогулянок і відпочинку;
  • тренувальний майданчик для собак.
ЖК Park Royal

Особлива увага буде приділена безпеці з дотриманням вимог приватності. Адже територія комплексу закрита від сторонніх, система охорони та відеоспостереження працюватиме 24/7. На території Park Royal спроєктують 3 типи паркінгу: наземний, надземний та підземний.

Від початку будівництва першої черги одразу будується укриття, відповідно до вимог чинного законодавства. Важливо відзначити, що завдяки власним потужностям, для першого будинку 1-ої черги вже виготовлено 50% стінових модулів, а на будівельному майданчику вже йдуть роботи з влаштування фундаменту першого будинку, також встановлена в'їзна брама та облаштований асфальтований заїзд до комплексу.

Весняні знижки

До продажу вже доступні квартири площею від 33 кв. м до 105 кв. м у житловому комплексі наразі діють ВЕСЯНІ ЗНИЖКИ НА 1-кімнатні, 2-кімнатні та 3-кімнатні квартири у двох будинках 1-ї черги за ціною 888 доларів за кв. м по курсу НБУ.

Знижка розповсюджується усього на 8 квартир!

Розтермінування

У в Park Royal можна придбати квартиру у розстрочку від 30% першого внеску за спеціальними знижками. Виплати фіксуються у гривні за курсом НБУ на день оплати. Деталі про умови розтермінування та усіх акційних пропозицій можна дізнатись у відділі продажу: +380 (44) 299-43-69.

Детальніше про житловий комплекс park-royal.com.ua.

Источник