Реєстрація /

Актуальні тренди на первинному ринку нерухомості

За підсумками першого півріччя в структурі пропозиції первинного житла переважають новобудови комфорт-класу – більш 48%, частка новобудов бізнес-класу – 24% і преміум-класу – близько 2% від загальної кількості. Це пропозиції житла в об'єктах, зданих в експлуатацію, де забудовник здійснює продаж квартир з готовими документами.

З огляду на те, що комфорт-клас залишається наймасовішим сегментом з його основними драйверами: доступна ціна кв. метра, сучасний концепт житлового комплексу, інновації в будівництві, – експерти ринку відзначають попит і прибутковість ще й на змішані проекти нерухомості, які забезпечують гармонійну, повноцінне життя в рамках єдиного простору; жити і проводити приємно час в зручній інфраструктурі.

Тренд останніх років – формат «місто в місті»

тренди на первинному ринку нерухомості - ЖК Петровський квартал

Максимально враховує стиль повноцінної та якісної життя інвестора: перевагу жити, працювати, відпочивати, робити шопінг, займатися спортом, вчитися і просто приємно проводити час незалежно від віку, – в єдиній розвиненій інфраструктурі житлового комплексу. ЖК «Петровський Квартал» є флагманським проектом компанії-девелопера NOVBUD і наймасштабнішим в Україні, нагороджений і визнаний премією IBuild як «Кращий житловий комплекс формату «Місто в місті».

У житловому комплексі більше 300 об'єктів інфраструктури. За 10 років збудовано понад 300 тис. кв. м житла на одній території, 78 будинків, де проживає понад 15 000 жителів.

Індивідуальні переваги інвестора – в тренді

тренди на первинному ринку нерухомості - ЖК Петровський квартал

Умови пандемії посприяли реалізації проектів в таких концептах, які передбачають життя, роботу і відпочинок в рамках єдиного простору – LifeStyle в єдиному місці. ЖК «Нові Теремки» від NOVBUD цікавий інвесторам своїм концептом LifeStyle.

Тут створено всі як для комфорт-класу, в поєднанні стилю - інновацій – комфорту. Компанія недавно ввела в експлуатацію 2-у чергу житлового комплексу, який нараховує 7 черг із затишними квартирами плануванням вільного типу і панорамними вікнами.

Екотренд як фундаментальна складова ЖК

Час – основний актив будь-якого покупця, який вибирає такий ЖК, де можна жити повноцінним життям і користуватися спеціальними технологічними опціями:

– Еко тенденції і сам екодевелопмент в Україні тільки зароджуються. Нам дуже важливо які інноваційні технології ми використовуємо, наскільки вони безпечні для людини і навколишнього середовища. У проекті ЖК «Петровський Квартал» ми облаштували територію більше 5-ти кілометрів прогулянкових алей, фонтан, ландшафтний дизайн та масштабне озеленення, сортувальні бокси і зарядки для електромобілів. Примітно і те, що крім садка і школи на території розташувалося 14 Центрів розвитку, 5 спортивних майданчиків, словом – підтримка чистоти і порядку, – це складові комфорт-класу всіх проектів девелопера NOVBUD в єдності з завидною атмосферою для комфортного життя і сучасного простору, – коментує Антоніна Кокот, директор компанії «Новбуд».

Источник