Реєстрація /

Скільки коштують найдорожчі квартири у світі (фото)

Підбірка найдорожчих апартаментів, виставлених на продаж у світі, та їх «конкуренти» в Києві.

Дуже дороге житло продається, звичайно ж, довго, але і воно знаходить своїх покупців, готових платити дуже великі гроші за комфорт і статусність. ІАП «Столична нерухомість» вирішив створити своєрідний рейтинг, проаналізувавши пропозиції продажу найдорожчих апартаментів у світі. А також найдорожчі варіанти на ринку квартир Києва.

1. Sky Penthouse, Монако, 400 млн. доларів

Це п'ятиповерховий пентхаус з видом на море і басейном на даху. Загальна площа становить 3 тис. 300 кв. м. У вартість пентхауса входять також послуги приватного водя, консьєржа, доступ в оздоровчий і фітнес центри, в СПА, в бізнес-центр, в приватний кінотеатр і ігрову кімнату для дітей. Безкоштовно також надаються послуги прибирання пентхауса та миття автомобілів.

2. One Hyde Park Penthouse, Лондон, 255 млн доларів

Загальна площа житла – 1 тис. 600 квадратних метрів. У квартирі п'ять спалень, два кабінети, спортзал, а також «в комплекті» цілодобова прислуга. В квартирі встановлені куленепробивні вікна.

3. One57 Penthouse, Нью-Йорк, 100 млн. доларів

Пентхаус, площею понад 1 тис. кв. м займає два поверхи. В ньому – 6 спалень, бібліотека, кінотеатр, басейн. У вартість входить СПА і навіть для домашніх тварин.

4. CitySpire Penthouse, Нью-Йорк, 100 млн. доларів

Цей пентхаус займає три останні поверхи з усіх семидесяти п'яти. У квартирі є шість спалень, дев'ять ванних кімнат, їдальня на 20 місць, конференц-зал, медіацентр і галерея. Загальна площа – 475 кв. м. Також у розпорядженні господаря – цілий поверх для обслуговуючого персоналу і винний погріб на 1 тис. пляшок.

 

5. Pierre Hotel Penthouse, Нью-Йорк, 125 млн. доларів

Пентхаус займає три поверхи. Складається з 16 спалень, шести ванних кімнат, чотирьох кухонь і чотирьох камінів.

Найдорожчі пропозиції у Києві

1. Вул. Грушевського, 11 млн. доларів

Знайти дуже дорогу нерухомість можна і в Києві. Так, за даними сайту агентства нерухомості Park Lane, яке займається елітною нерухомістю, у столиці найдорожча квартира продається в будинку на вулиці Грушевського біля Маріїнського парку.

Загальна площа квартири – 560 кв. м. У будинку, де розташована квартира, є цілодобова охорона, респектабельний під'їзд з фойє, 4 французьких швидкісних ліфти зі спуском в підземний паркінг, центральне кондиціонування і приголомшливі пейзажі на Дніпро, Маріїнський парк і центр міста. У квартирі – вільне планування, а висота стель – понад 3 м.

2. Десятинний провулок, 8 млн. 500 тис. доларів

Ще одна з найдорожчих квартир розташована недалеко від Пейзажної алеї. Загальна площа – 540 кв. м. Але це житло, на відміну від більшості пропозицій такого цінового сегменту, пропонується без ремонту.

3. Вул. Мічуріна, 6 млн. доларів

Якщо у вас є 6 млн. доларів, то ви зможете придбати квартиру з вишуканим ремонтом на вул. Мічуріна біля Ботанічного саду. Її площа складає 308 кв. м.

4. Вул. Володимирська, 6 млн. доларів

Аналогічна ціна і практично така ж площа – і у квартирі на вул. Володимирській.

5. Вул Шота Руставелі, 5 млн. 500 тис. доларів

Площа цих елітних апартаментів становить 524 кв. м. Ремонт у квартирі виконаний з використанням матеріалів найвідоміших виробників, оздоблення цінними породами каменю (мармур і онікс) і дерева. Домашній кінотеатр, тренажерний зал, 4 гардеробні, система «розумний дім».

Як запевняють продавці таких дорогих квартир, ціна – не остаточна і можна розраховувати на хорошу знижку.

«Знижка можлива, але її можна обумовити тільки при особистій зустрічі», – говорить ріелтор, яка займається продажем однієї з представлених елітних квартир.