Реєстрація /

Вибираємо металопластикові вікна: топ-3 підходи у виборі

вікна в Києві

Приймаючи рішення про початок ремонту, потрібно зробити усвідомлений вибір – з якою метою цей ремонт і чи варто в нього вкладати великі ресурси. Дійсно, гарні пластикові вікна доречні у житловому приміщенні та офісі. Але не обов'язково купувати супер-потужні за теплозахисними функціями вікна, якщо йдеться про ремонт на дачі чи приміщенні, де зберігаються речі чи товари. Це буде необґрунтованим марнотратством. Саме тому раціональний підхід до вибору віконних систем допоможе зменшити витрати.

Компанія «Лінія Вікон» пропонує асортимент вікон в Києві різного призначення з великим вибором комплектуючих. Компанія виробляє продукцію, встановлює та обслуговує віконні системи. Тож тут можна отримати комплексне рішення.

У будинку або квартирі, офісі краще потурбуватися про хорошу якість вікон

У цьому є сенс, оскільки спроба «докрутити» тепло за допомогою електрообігрівачів – не найкращий варіант витрати коштів на обслуговування офісу чи обігрів житла. У таких приміщеннях слід встановити пластикові вікна, якщо і не з максимальним набором опцій, то точно не економити на теплозахисті та якості механізмів. Ось приблизний набір параметрів:

  • мінімум двокамерний склопакет, бажано хоча б з однією опцією, що підсилює теплозахист – заповнення інертним газом міжскляного простору або встановленням теплих дистанцій;
  • багатокамерний профіль з міцною основою;
  • якісна фурнітура для тривалої та безпечної експлуатації;
  • якщо в будинку є дитина – додаткові «дитячі» опції для запобігання несанкціонованому відкриванню вікна.

Варто подбати і про зовнішній вигляд металопластикових вікон. Необхідно підібрати забарвлення в тон фасаду та внутрішнього дизайну. Так набагато зручніше і виглядають тоді вікна дуже презентабельно.

Особливий спосіб підбору вікна: максимальний теплозахист

вікна в Києві

Іноді потрібен максимальний теплозахист - приватний будинок або офіс, що стоїть на території, що обдувається вітром і немає інших будівель або перешкод. Або кутове вікно, де постійно холодно. У такому разі краще утеплити цю частину будинку максимально:

  • ширина профілю максимальна – 65 та більше;
  • два склопакети із захисним напиленням та задувкою інертним газом;
  • щільна та міцна фурнітура;
  • посилення металевим каркасом.

Бажано провести якісні роботи з монтажу, щоб усунути всі можливі проблеми з проникненням холоду через нещільність віконної конструкції на місці стиків.

Коли скромна система цілком виконує свою роль: склад, сезонне приміщення

Не завжди є можливість та потреба ставити найкращі віконні системи для забезпечення теплового комфорту в будинку чи офісі. Достатньо просто захиститися від вітру, що пронизує холод і попадання вологи. В основному така потреба є для нежитлових приміщень – склад, технічна споруда. А також для тих, які використовуються сезонно – улітку. Мінімальний набір властивостей:

  • профіль завширшки 50 мм;
  • один склопакет;
  • в основному глуха конструкція вікон.

Фурнітуру купувати дешеву все ж таки не варто. Ремонт такої конструкції не раціональний і тому краще витратити трохи більше грошей, зате придбати вікно з гарантією його довгострокової роботи.