Реєстрація /

ЖК «Капітал2» – нова пропозиція на ринку новобудов Ірпеня*

У вересні 2017 року девелоперська компанія «Акрополь», один з лідерів будівельної галузі в Ірпінському регіоні, розпочала продаж квартир у новому житловому комплексі «Капітал2». Цей 10-поверховий ЖК бізнес-класу розташований в центрі м. Ірпінь, поруч з красивими міськими парками і великими супермаркетами.

Для тих, хто планує купити квартиру в Ірпені, в ЖК «Капітал2» пропонується житло від 38 до 58 кв. м. Тут будуть побудовані однокімнатні та двокімнатні квартири. Покупці можуть скористатися безпроцентною розстрочкою. Житловий комплекс буде введений в експлуатацію в 2-му кварталі 2018 року.

Перевагами ЖК «Капітал2» є: близькість магазинів, поліклінік і парків; можливість дістатися до метро всього за 20 хвилин; своя парковка і дитячий майданчик; відеоспостереження; якісні матеріали; індивідуальне опалення і доступні комунальні послуги.

Будівництво першого ЖК «Капітал» було завершене у 2016 році. Компанія девелопер «Акрополь» вже 6 років ефективно працює на ринку будівництва Київської області. За цей час компанія реалізувала 22 проекти житлових будинків, в цих ЖК нове житло придбали понад 1000 сімей. ЖК «Карат» від ДК «Акрополь» став найкращою новобудовою бізнес-класу у Київській області. Власник ДК «Акрополь» Дмитро Войцех є членом ради директорів Конфедерації будівельників України.

*Матеріал опублікований на правах реклами