Реєстрація /

Затвердили інфраструктурні проекти, які профінансують з Держфонду регіонального розвитку у цьому році

На проекти витратять 186 млн. грн.

В Україні затвердили 55 проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році. Всього Уряд обрав проектів на загальну суму понад 186 млн. гривень.

Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Ці кошти ДФРР будуть спрямовані на будівництво в регіонах дитсадків, шкіл, медичних закладів, розвиток спортивної інфраструктури, відновлення мостової та дорожньої інфраструктури, об’єктів водопостачання та водовідведення, проведення термомодернізації тощо. Переважна більшість проектів буде завершена у 2018 році», – наголосив Геннадій Зубко.

За кошти ДФРР в регіонах буде збудовано 14 об’єктів освіти (загальноосвітні школи, дитячі садочки), 4 об’єкти охорони здоров’я та соціального захисту населення, 19 об’єктів спорту, 4 об’єкти дорожньо-транспортної інфраструктури, 3 об’єкти культури та інші.

Читайте також: Як отримати субсидію в Україні за новими правилами

Проекти будуть реалізовані Дніпропетровською, Донецькою, Житомирською, Закарпатською, Запорізькою, Івано-Франківською, Луганською, Львівською, Миколаївською, Одеською, Полтавською, Рівненською, Сумською, Тернопільською, Харківською, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською, Чернівецькою, Чернігівською обласними та Київською міською держадміністраціями.

Загальний обсяг фінансування ДФРР на 2018 рік становить 6 млрд. гривень.
 

Джерело