Реєстрація /

Забудовник оголосив про нові умови продажу квартир в Пущі-Водиці

Компанія KBD.estate, яка першою повернулася до роботи після звільнення Київської області та одразу відкрила продажі на своїх об'єктах, оголошує про старт нових умов продажу. Для тих, хто ще не визначився з тим, де найкомфортніше жити в столиці, ця пропозиція може суттєво полегшити вибір.

Так, девелоперська компанія оголосила про те, що надає 15% знижку за всіма заявленими класами квартир у своєму новому комплексі Pusha.House у Пущі-Водиці Оболонського району Києва. Ця пропозиція діятиме до грудня 2022 року та покликана допомогти тим, хто готовий придбати квартиру вже восени цього року, вкласти кошти у власні квадратні метри за поточним валютним курсом.

Одна з важливих переваг життя у мікрорайоні Пуща-Водиця – це екологічно чистий простір, де історично розташовувалося багато оздоровчих центрів. При цьому, у межах міста. Це практично ідеальний спосіб організації життя, для тих, хто має віддалену роботу та бізнес, проте хоче територіально залишатися в столиці. Детальніше про проект можна дізнатися на сайті компанії.

Джерело