Реєстрація /

Von der Heyden Group оголошує про багатомільйонні інвестиції в Україну та нові призначення у зв’язку з подальшим розширення групи

Висококласний нішевий гравець на європейському ринку нерухомості оголосив про багатомільйонні інвестиції в Україну

Група Von der Heyden, провідний висококласний нішевий гравець на європейському ринку нерухомості, вартість запланованих придбань і проектів розвитку якого становить понад півмільярда євро, оголосила про багатомільйонні інвестиції в Україну. Група, відома створенням знакових офісних будівель та готелів класу А, а також  рекордними цінами на свої проекти, що відзначені нагородами, планує інвестувати від 50-100 млн дол. США у Києві та Львові протягом найближчих трьох років після завершення процедур дью-ділідженс різних активів, які зараз проводяться. Група, що має великий досвід в якості першопрохідника на нових ринках, буде інвестувати свої власні кошти, а також кошти третіх осіб.

Група Von der Heyden знаходиться на завершальному етапі реалізації найбільшого в Мюнхені девелоперського проекту Bavaria Towers, нещодавно підписавши різні 10-річні договори оренди найсучаснішого проекту загальною інвестиційною вартістю 180 мільйонів євро. Крім того, група відзначає успішне повернення коштів вкладених в IBB Dlugi Targ, Гданськ, Польща, її раніше здійснене і нещодавно завершене приєднання до своєї дочірньої готельної структури IBB Hotel Collection, що нараховує 13 готелів. Група також планує фінальний етап девелопменту найвищої в Познані будівлі Andersia Silver, інвестиційна вартість якої становить 110 000 000 євро.

Bavaria Towers
Найбільший в Мюнхені девелоперський проект Bavaria Towers

 

Група Von der Heyden оголосила про нові призначення у зв’язку із виходом групи на нові ринки та консолідацією центральних операцій на Мальті. Пан Боб Роттінгхуіс, який провів 10 років в якості консультанта Групи, перш ніж взяти на себе роль головного операційного директора у 2016 році, прийме на себе обов'язки головного виконавчого директора Групи. Пан Роттінгхуіс доклав багато зусиль до випуску групою облігацій на суму 25 мільйонів євро на Мальті у 2017 році, які за кількістю транзакцій протягом 2018 року були відзначені як найпопулярніші на торгах  облігації.

Боб Роттінгхуіс
Боб Роттінгхуіс – головний виконавчий директор Групи Von der Heyden

 

Крім того, до Правління TIMAN Investments Holdings приєднався Тоніо Фенеч, що був  міністром фінансів Мальти до 2013 року. Разом з іншими членами Кабінету Міністрів пан Фенеч був відповідальним за успішний економічний розвиток Мальти протягом десятирічного перебування на посаді і створив основу для сьогоднішнього безпрецедентного економічного буму. 

Тоніо Фенеч
До Правління TIMAN Investments Holdings приєднався Тоніо Фенеч

 

У 2019 році Von der Heyden відзначає 30-річний ювілей групи в Європі.

Голова Von der Heyden Group, Sven von der Heyden: «Ми озираємося на три неймовірні десятиліття з багатьма знаковими проектами, які привели нас туди, де ми знаходимося сьогодні, починаючи з нуля ще в 1989 році. Ми дуже пишаємося тим, що ми маємо команду, що налічує 400 чоловік, які на всіх рівнях роблять внесок у триваючий успіх нашої Групи в інвестиціях у нерухомість та девелоперські проекти, нашу готельну групу IBB Hotel Collection, а також наші альтернативні інвестиції. Ми очікуємо два нових проекти в Україні цього року та здійснюємои розширення на 5-й ринок за межами Німеччини, Польщі, Іспанії та Мальти, що  сприятимея подальшому зростанню та розвитку країни».

Голова Von der Heyden Group – Sven von der Heyden
Голова Von der Heyden Group, Sven von der Heyden

Про Von der Heyden Group

Група Von der Heyden (VDHG) є провідним нішевим гравцем на європейському ринку нерухомості і успішно розвиває офісні будівлі класу А та готелі в центральних і стратегічних місцях розташування на Мальті, в Німеччині, Польщі та Іспанії. Група широко відома  високим рівнем якості і завжди досягала рекордних цін продажу на свої проекти, що відзначені нагородами. 

В даний час Група Von der Heyden має офіси та представництва на Мальті, у Варшаві, Познані, Любліні, Берліні, Мюнхені, Мадриді, Менорці, Амстердамі і Люксембурзі. Група також здійснює інвестиції в інші міста, такі як Нью-Йорк, Атланта, Лондон, Дрезден і Лейпциг. 

Andersia Silver
Найвища в Познані будівля Andersia Silver

 

У березні 2017 року Група, за допомогою спеціально створеної юридичної особи Von der Heyden Group Finance plc, випустила облігації, що котируються на Мальтійської фондовій біржі, на суму 25 млн. євро. Даний випуск є найпопулярнішими на торгах облігаціями за кількістю транзакцій протягом 2018 року. 

Liberty Corner Warsaw
Проект Liberty Corner у Варшаві

 

Маючи 30-річний досвід і постійну присутність на європейських ринках інвестиційна компанія користується довірою міжнародних фінансових установ, фондів та великих учасників ринку, а також посольств, урядових установ та міст. Починаючи з 1989 року група Von der Heyden здійснила інвестиційну програму, вартість запланованих придбань і проектів розвитку якої становить понад півмільярда євро. 

Джерело