Реєстрація /

Відновлення садиби Зеленських: волонтерів і волонтерок запрошують долучитися до робіт

Усі роботи супроводжуватимуться сертифікованими фахівцями.

З метою проєктування робіт та подальшого відновлення садиби Зеленських Науково-дослідницький інститут історії архітектури та містобудування розпочав комплексні дослідження на вул. Олександра Кониського, 22. Передбачається проведення архітектурних обмірів та інженерних досліджень, а також обстеження збереженої частини будинку. Про це повідомляє Департамент охорони культурної спадщини КМДА.

Для прискорення цих робіт місто запрошує волонтерів і волонтерок долучитися до запланованих заходів, що проходитимуть під наглядом архітектора-реставратора згідно з науково-обґрунтованою методикою дослідження. Усі роботи супроводжуватимуть сертифіковані спеціалісти Науково-дослідницького інституту історії архітектури та містобудування з обов'язковим веденням журналу наукового супроводу.

Роботи погоджені Головним управлінням Національної поліції у місті Києві. Ці роботи необхідні для розробки науково-проєктної документації з відновлення садиби Зеленських та якомога швидшого відновлення самої садиби.

Реєстрація на участь у роботах обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/9ZGQGvsHm5dD9ywA9.

Після реєстрації фахівці зв'яжуться з охочими долучилися та повідомлять про час проведення робіт із залученням волонтерів.

Раніше повідомлялося, що вакантність на офісну нерухомість у столиці все ще не вийшла на довоєнний рівень.

Джерело