Реєстрація /

В Бучі 374 будинки підлягають знесенню

12 будинків перші відновлять.

У Бучі звітують про плани з відновлення зруйнованих рашистами житлових будинків. В рамках реалізації проекту «Вдома краще» разом із благодійним фондом «Надія для Бучі» у жовтні 12 зруйнованих житлових будинків по вулиці Вокзальній потраплять у першу чергу на відновлення. Відновленню не підлягають загалом 372 будинки.

Про це стало відомо з прес конференції мера міста Анатолія Федорука.

«За висновками експертів, зносу підлягають 372 приватні та 2 багатоквартирні будинки. Ми не хочемо діяти по принципу зносу усього, що віджило свій проектний термін», – заявив Федорук кореспонденту КВ.

Раніше мер Києва Віталій Кличко звернувся до Федерального міністра економічної співпраці та розвитку Німеччини надати Києву в якості допомоги генератори та мобільні пункти обігріву.

«Спілкуюся з німецькими партнерами щодо допомоги українській столиці і киянам пройти цей опалювальний сезон, який буде дуже складним в умовах воєнного стану. Зокрема, звернувся до Федерального міністра економічної співпраці та розвитку Німеччини надати Києву в якості допомоги генератори та мобільні пункти обігріву», – написав Віталій Кличко.

Читайте також: Що чекає ринок нерухомості у вересні та до кінця року – думка експертів

Джерело