Реєстрація /

Ураган в Києві: в центрі столиці вітром знесло дах, повалене дерево травмувало людину

Від негоди постраждав перехожий, також ушкодження отримали припарковані авто

Увечері 10-го і протягом всього дня 11-го березня в Києві відбулася низка надзвичайних подій, пов'язаних з погіршенням погодних умов. Різкі пориви ураганного вітру пошкодили електромережі, повалили кілька дерев, стовп і навіть зірвали дахове покриття в центрі Києва.

За повідомленням столичних рятувальників, в ніч на понеділок, 11 березня, вітер звалив дерево, яке пошкодило автомобіль Infinity, який був припаркований поблизу. Пізніше дерево впало на інші два авто на Святошинській площі.

Також були опубліковані кадри, на яких було видно зірваний вітром дах. Покрівля та крокви обвалилися прямо на проїжджу частину в центрі Києва, перегородивши вул. Лисенко.

У цьому випадку також були пошкоджені припарковані на узбіччі машини. На місце прибули рятівники ДСНС для ліквідації наслідків події.

Ураган в Києві: вітер зірвав дах на вулиці Лисенка
Фото kiev.informator.ua

 

Ще одним доказом сили урагану в Києві став ліхтарний стовп на вул. Богатирській. Біля місця будівництва розв'язки стовп вирвало з кріплень і він повис над проїзною частиною, утримуючись лише на проводах. Рух при цьому не перекривався.

Протягом понеділка надійшло повідомлення і про те, що пошкодження отримав чоловік, на якого впало дерево на вул. Дегтярівській: у молодика зламана нога.

За повідомленням синоптика Наталії Діденко, сильний вітер вщухне лише вдень 12-го березня. Причиною штормового вітру і різкого погіршення погоди в Києві та Україні став циклон Eberhard, який принесе разом собою морозну погоду.

Джерело