Реєстрація /

У столиці десятки будівель залишилися без опалення


Комунальники ліквідують пошкодження тепломереж.

Станом на 21 листопада без централізованого опалення унаслідок аварійних пошкоджень лишаються 24 будівлі. Із них: 16 житлових будинків, 4 відомства, 3 школи, 1 садочок. У розрізі районів міста: Голосіївський – 1 будинок, Дніпровський – 2 будинки, Подільський – 1 будинок, Святошинський – 13 будинків, Солом’янський – 2 будинки, Шевченківський – 5 будинків.

Про це повідомляють у КП «Київтеплоенерго».

«Протягом останньої доби ми ліквідували масштабні пошкодження на Виноградарі. На проспекті Правди, 88 – вранці почали заповнювати магістраль на подачу централізованого опалення до 78 будинків. На вул. Маршала Гречка, 10 – також вранці подали теплоносій і повернули тепло в 43 будинки. За останню добу ми усунули 65 пошкоджень», – зазначив головний інженер СП «Київські теплові мережі» Юрій Паливода.

Стаття по темі: «Утепляємось» за рахунок держави: що для цього потрібно?

Чиновники пообіцяли киянам, що виконають перекладення найбільш аварійних діляноктеплових мереж у 2019 році. Наразі завершується проектування робіт із заміни мереж у найбільш проблемних мікрорайонах та планується відповідне фінансування.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Найбільш проблемними з точки зору стану мереж на сьогодні є Шевченківський, Подільський, Оболонський, частково Святошинський та Солом’янський райони.

Джерело