Реєстрація /

У ремонт ТЕЦ-6 Києва вкладуть ще 24,2 мільйона гривень

Роботи плануються задля забезпечення надійної роботи систем управління енергетичного обладнання ТЕЦ-6.

КП «Київтеплоенерго» продовжує ремонтні роботи на ТЕЦ-6 по вул. Пухівська, 1А. Нині у планах ремонт виробничих приміщень та устаткування знесолюючих установок станції також мають відновити ресурс працездатності систем управління устаткуванням. Загалом на роботи виділено 24, 2 млн гривень, провести їх мають до кінця цього року.

Про це йдеться в оголошеннях в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Зокрема, на аукціоні 1 жовтня Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) «Київтеплоенерго» має намір визначити виконавця робіт з ремонту приміщень складу рідких реагентів у будівлі об'єднано-допоміжного корпусу хімводоочищення (ОДК ХВО). Мета робіт – забезпечення надійної експлуатації будівель та приведення у відповідність до сучасних вимог технічного стану виробничих приміщень.

Очікувана вартість закупівлі становить 2 млн. 516 тис. 543 гривні. Кінцевий термін надання послуг – 31 грудня 2024 року включно.

На ще одному аукціоні 1 жовтня КП «Київтеплоенерго» планує знайти підрядника з ремонту обладнання знесолювальних водопідготовчих установок. Як зазначено у тендерній документації, мета робіт – підтримка у працездатному стані обладнання зворотного осмосу ТЕЦ-6, що використовується для знесолення додаткової води та безперебійної компенсації технологічних втрат теплоносія теплових схем енергоблоків №1,2.

Очікувана вартість закупівлі – 14 млн 056 тис. 668 гривень, закінчити роботи мають до 20 грудня 2024 року.

На аукціоні 7 жовтня мають бути надані послуги з відновлення ресурсу працездатності систем керування та кабельних зв'язків обладнання станції.

У тендерній документації зазначено, що роботи плануються для забезпечення надійної роботи систем управління енергетичного обладнання ТЕЦ-6, постійного контролю технології виробництва, заміни фізично зношених первинних датчиків, відновлення пошкоджених кабельних зв'язків живлення та технологічних захистів та автоматики.

Очікувана вартість закупівлі – 7 млн. 700 тис. 776 гривень, відновити систему мають до 20 грудня 2024 року.

Загалом на роботи виділено 24 млн. 273 тис. 987 гривень.

Раніше повідомлялося, що вакантність на офісну нерухомість у столиці все ще не вийшла на довоєнний рівень.

Джерело