Реєстрація /

У Києві з’явиться науково-технологічний парк «Академ.Сіті»

Є проєкт.

У Києві з’явиться науково-технологічний парк «Академ.Сіті», мета якого – підсилити роль науки та технологій у розвитку міста. Інноваційний парк реалізується на прикладі найуспішнішого в Німеччині проєкту «Адлерсхоф». 

«Столиця давно потребує свого столичного «Адлерсхофу», який стане потужним центром інновацій та залучення інвестицій. Він складе успішну конкуренцію комерційним проєктам технопарків, що вже працюють», – прокоментував Олексій Кулеба, перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень.

Також він додав, що створення наукового парку «Академ.Сіті» має всі шанси стати дійсно інноваційним, потужним центром, де сконцентруються наука і підприємництво, а міська влада допоможе, щоб цей проєкт був реалізований. Це шанс як для Києва, так і для всієї України. Про свою підтримку проєкту повідомила і делегація від Міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини під час вітальної онлайн-промови.

Нагадаємо, «Адлерсхоф» – один із найуспішніших науково-технологічних проєктів у Німеччині. На площі понад 4,2 кв. км базуються 1200 підприємств, працюють 22 тисячі людей та навчаються майже 6,5 тис. студентів.

Стаття по темі: Пільгова іпотека в Україні в 2021 році – як отримати кредит на квартиру під 7% річних

Раніше завершили реконструкцію театру Оперети (відео).

Джерело