Реєстрація /

У Києві працює вся інфраструктура та міні-ринки (адреси)

Надають комунальні послуги.

У Києві працює інфраструктура міста: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Містянам надаються усі комунальні послуги.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, міні-ярмарки та столичні ринки.

«Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницький мости. Традиційно звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою. Нагадую про роботу електрички «Дарниця» – «Святошин» як альтернативи «червоній» гілці метрополітену», – сказав Микола Поворозник.

Усю необхідну інформацію можна отримати на офіційних сайтах міської влади та у додатку «Київ цифровий».

Адреси ярмарок у Києві 25 березня

Сьогодні у Києві працюють 6 продуктових міні-ярмарків (до 5-7 наметів) у чотирьох районах міста. Про це повідомили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва.

Ярмарки працюватимуть за адресами:

Голосіївський район:

Голосіївський проспект, 116;
вул. Лятошинського, 14.

Дарницький район:

вул. Анни Ахматової, 31.

Святошинський район:

вул. Гната Юри, 5;
вул. Кулібіна, 4.

Шевченківський район:

вул. Ружинська, 18.

На міні-ярмарках реалізовується картопля, овочі борщового набору, бакалія тощо. Час роботи міні-ярмарків із 10:30 до 13:00. У Голосіївському району робота міні-ярмарків розпочнеться о 10:00.

Наголошуємо, оскільки місто живе в умовах воєнного стану, графік роботи міні-ярмарків може оперативно змінюватися.

Перший заступник голови КМДА додав, що через пожежну небезпеку заборонено відвідувати столичні лісопаркові зони поза межами житлових мікрорайонів.

«Друзі! Не виходьте з дому без нагальної потреби, не порушуйте правила комендантської години. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги! Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Раніше повідомлялося, що у Києві працює інфраструктура та торгові заклади, лікарні поновлюють планові операції.

Джерело