Реєстрація /

Судитимуть директора підрядної організації, який підозрюється у розкраданні мільйонів гривень на будівництві

 Завершили досудове розслідування.

У столиці судитимуть директора підрядної організації. Очолюване посадовцем підприємство виступило виконавцем робіт по будівництву гідровузла мікрорайона Бортничі на замовлення Комунального підприємства «Позняки-Інвест-УКБ» Дарницького району міста Києва.

Про це повідомляє прокуратура Києва.
 
Під час складання актів виконаних робіт підрядник, шляхом складання завідомо неправдивих документів щодо вартості та обсягу цих робіт, заволодів грошовими коштами на загальну суму близько 2,4 млн. гривень.
 
Наразі посадовцю оголошено підозру.

Раніше у Києві затримали при отриманні хабара заступника голови Печерської райдержадміністрації. Правоохоронці підозрюють його в отриманні 20 тис. гривень за сприяння в отриманні в оренду приміщень.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури Києва.

«Зазначена посадова особа, будучи одночасно головою постійно діючої конкурсної комісії по проведенню конкурсу на право оренди майна територіальної громади міста Києва, вимагав від підприємця неправомірну вигоду в сумі 20 тис. гривень за вирішення питання про надання в оренду приміщень, що перебувають у віданні РДА», – сказано в повідомленні.

Джерело