Реєстрація /

Сім’ям учасників АТО виплатять грошову компенсацію за житло


Всього допомогу видадуть 71 родині.

Цього року 71 сімей, що належать до двох пільгових категорій, отримають виплату грошової компенсації з державного бюджету за поліпшення житлових умов.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Найбільша кількість тих, хто отримає компенсацію, – члени сімей учасників АТО та люди з інвалідністю І-ІІ груп із числа учасників АТО. Це 40 осіб, які отримають виплати на загальну суму понад 71 млн. гривень. Ще 52 млн. гривень отримають 31 родина учасників бойових дій в інших країнах та люди з інвалідністю І-ІІ груп з їх числа. Таким чином, залишається 44 і 40 заявників із відповідних категорій, які ще не отримали компенсацію», – пояснила Марина Хонда.

Також грошові компенсації отримають одна родина учасника Революції Гідності та одна родина вимушено переміщеної особи, яка брала участь у проведенні антитерористичної операції і визнана учасником бойових дій.

Стаття по темі: Як отримати доступне житло в Україні: що змінюється в програмі Кабміну

Раніше повідомлялося, що вже в другому півріччі розпочнеться будівництво нових багатоквартирних житлових будинків у Києві, Маріуполі, Харкові, Херсоні, Житомирі та Могилеві-Подільському.


 

Джерело