Реєстрація /

Роль проектувальників в успішності об'єктів зростає

Тільки професійний фахівець зможе найкращим чином використовувати всі переваги кліматичного обладнання

Проектувальники вже давно не є просто «технічними фахівцями». У сучасних умовах вони не лише роблять розрахунки і готують креслення, а й виступають консультантами замовника об'єкта. Адже від компетентної підготовки проекту багато в чому залежить його успішне втілення, більше того – успішність побудованого об'єкту, в цілому. В галузі кліматичної техніки провідні постачальники завжди приділяли увагу співпраці з проектувальниками.

«Ми розглядаємо проектувальників і архітекторів як партнерів, котрі аргументно й обґрунтовано допомагають замовнику прийняти оптимальне рішення в питаннях кліматизації, з урахуванням вимог і специфіки конкретного об'єкта. Адже лише компетентний фахівець зможе з одного боку – найкращим чином використовувати усі переваги кліматичного обладнання, а з іншого - уникнути помилок при його монтажі та експлуатації», – каже Володимир Стєпура, директор компанії «Ліконд», офіційного дистриб'ютора DAIKIN в Україні.

Відповідно до прийнятої європейської практики, компанія постійно проводить семінари для проектувальників, а також ознайомчі поїздки за кордон з відвідуванням виробництва і реалізованих об’єктів. 

Джерело