Реєстрація /

П’ять квартир у «Петрівському кварталі» за акційною ціною – пропозиція від NOVBUD

Компанія NOVBUD, один з найбільших забудовників Київщини, оголосила про спеціальну пропозицію: п’ять квартир пропонуються за акційною ціною – лише 21 000 грн/кв.м.

Мова йде про «однодвушки» у ЖК «Петрівський квартал» – просторі квартири вільного планування, які, залежно від потреб, легко трансформують як на одно-, так і на двокімнатні. Про це йдеться на сайті забудовника.

«Однодвушка» – оптимальний вибір для тих, хто цінує практичність та зручність використання житлового простору. Відсутність несучих колон та стін в конструкції приміщення дозволяє вільно та легко перепланувати однокімнатну квартиру на повноцінну “двушку” відповідно до ваших уподобань», – йдеться у повідомленні NOVBUD.

квартири у «Петрівському кварталі» за акційною ціною

«Петрівський квартал» – один з найбільших житлових комплексів України – цьогоріч відзначив десяту річницю. Це закритий комплекс, розташований у с. Святопетрівському, який вирізняється розвиненою власною інфраструктурою: на території ігрові та спортивні майданчики, організовані парковки, власні дитячий садок та медична амбулаторія, десятки крамниць та закладів харчування.

Нагадаємо, за результатами 1-2 кварталів 2021 року, компанія NOVBUD виявилась лідером серед забудовників Київщини за кількістю введеної в експлуатацію житлової нерухомості. 

Джерело