Реєстрація /

Пропонується до продажу затишний особняк в селі Віта-Поштова*

Пропонується до продажу затишний особняк з прекрасною облагородженою численними деревами територією 20 соток, Віта-Поштова, котеджний масив Нове, сусідні котеджі вже побудовані і заселені.

Особняк в 5 км від Одеської траси і в 12 км без пробок Київ, з будь-якої частини Києва до особняка рівновіддалений і швидкий асфальтований під'їзд, дуже вигідне місце розташування з розвиненою інфраструктурою – в межах однієї хвилини школа, садок, футбольна школа, стадіон, великий спортивний комплекс, Нова Пошта, супермаркети і магазини.

Особняк обжитий, все працює чудово і створить комфорт і затишок для майбутніх власників! Будувався за проектом одного з кращих архітекторів Великобританії з екологічних і найкращих будівельних матеріалів для себе, абсолютно всі комунікації, швидкісний інтернет, відеоспостереження.

будинок в селі Віта-Поштова

Підвал – потужний моноліт, бункер на всі випадки життя, спортзал, сауна, санвузол, кімната для прання, більярдна, на 1 поверсі – велика кухня 27 кв.м, камінна зала з оранжереєю – 100 кв.м., кімната для батьків, санвузол, 2 поверх – 2 великі тераси, красивий вид на Київ, 4 спальні, робочий кабінет, гардеробна, санвузол.

Гараж на 2 великих авто, майданчик на 8 авто, над гаражем незалежна житлова площа – 2 кімнати та санвузол.

будинок в селі Віта-Поштова

Загальна площа будинку 410 кв.м., з гаражем і мансардою – 575 кв.м.

Будинок потопає в зелені, дуже сприятлива аура:) Чудове високо-комфортне місце для реалізації всіх Ваших ідей і бажань:)

будинок в селі Віта-Поштова

Без комісії, агентствам, ріелторам, посередникам – вигідна співпраця!

Вартість – 350 000 у.о.

Тел.: +380 (68) 910-04-01 (Костянтин Олегович)

* – матеріал розміщено на правах реклами. Відповідальність за зміст несе рекламодавець

Джерело