Реєстрація /

Під час ремонту парку «Партизанська Слава» привласнили 9 мільйонів гривень

Комунальникам повідомлено про підозру.

У столиці правоохоронці викрили злочинну схему з розкрадання бюджетних коштів, виділених на благоустрій парку «Партизанська Слава» у Дарницькому районі.

Вже повідомлено про підозру заступнику керівника Київського комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» та директору підрядної організації, якими у змові, у грудні 2018 року, підписано акти приймання виконаних робіт з капітального ремонту благоустрою парку «Партизанська Слава».
 
Загальна сума договору склала 44 млн. гривень. Однак, як встановили експерти, роботи на понад 9 млн грн підрядником не виконані. Зокрема, не облаштовано фонтан, паркові лави, дитячий майданчик та інше облаштування парку.
  
Перевіряється причетність інших посадових осіб до вчинення даного кримінального правопорушення.
 
Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна. 

Раніше повідомлялося, що цього року в планах комунального об’єднання «Київзеленбуд» – завершити масштабний капітальний ремонт у 13 столичних парках.

Джерело