Реєстрація /

Під час канікул київські школи опалювати не будуть

Таку пропозицію надав «Нафтогаз».

У зв'язку прогнозами синоптиків про відсутність значного похолодання наступні 10 днів в НАК «Нафтогаз України» запропонували вибірково підійти до підключення до опалення деяких об'єктів. Зокрема, під час шкільних канікул пропонується не опалювати школи.

Про це стало відомо з повідомлення на сторінці «Нафтогаз-Україна».

«За прогнозом погоди, ще тиждень буде тепла погода. Найближче похолодання наступного вівторка – буде до + 8С, а вже в понеділок (4 листопада) прогнозують до + 11С», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що з наступного тижня починаються шкільні канікули і опалювати пусті класи немає сенсу.

«Ми розуміємо занепокоєння про температурний режим в лікарнях та садочках, але, можливо, варто підійти до підключення вибірково. Щоб кияни могли заощадити свої кошти і не опалювати повітря», – повідомили в «Нафтогазі».

Стаття по темі: Що змінилося з 1 жовтня в Україні: нові гроші, код IBAN і суворі правила видачі субсидій

Нагадаємо, що в попередній раз тарифи на опалення в Києві підвищувалися близько року тому. У грудні 2018 року Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг збільшила тариф на виробництво тепла для населення КП «Київтеплоенерго» на 22,7%.

За останніми даними Київської міської держадміністрації, теплові електростанції Києва готові до початку і проходженню опалювального сезону. Загальна готовність міського господарства до зими складає 97%.

Джерело