Реєстрація /

Першу чергу реконструкції Вигурівського бульвару скоро завершать

Зроблять нове освітлення та тротуари.

Завершується реконструкція першої черги оновлення Вигурівського бульвару. «Через бульвар тепер можна не тільки пройтися комфортними доріжками з ФЕМу від вулиці Бальзака до проспекту Маяковського, а й сісти відпочити на лавочці, покататися на скейті чи велосипеді, зручно провезти коляску з дитиною, помилуватися зеленими насадженнями та погратися на дитячому ігровому майданчику біля житлового будинку по вулиці Бальзака, 58», – повідомили у Деснянській РДА.

Також планують демонтувати МАФи без дозвільної документації та переміщення МАФів з існуючою на іншу територію; приведення у належний санітарно-технічний стан бювету по вул. Бальзака, 68, та прилеглої до нього території. 

Проектом реконструкції бульвару передбачено проведення капітального ремонту внутрішньоквартального проїзду по вул. Бальзака, 58, 62, 64, 66, 68-бул. Вигурівському, 3, 4, 5, 6 ‒ просп. Маяковського, 73-А, 75 з влаштуванням ФЕМ, нового LED-освітлення, лав, урн, огородження, антипаркувальних стовпчиків, озеленення прилеглої території; капітального ремонту тепломережі за вищезазначеними адресами та житлового будинку по вул. Бальзака, 68.

Раныше повыдомлялося, що цього року у столиці відремонтують асфальтне покриття понад 800 міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.

Джерело