Реєстрація /

Названо місця та дати перекриття транспорту на День незалежності

В центрі Києва буде заборонено паркуватися та пересуватися авто через репетицію параду

Київська міська державна адміністрація повідомила про перекриття руху транспорту 18, 20 та 22 серпня через масштабну підготовку до святкування Дня незалежності. У 2018 році святкуватиметься 27-а річниця незалежності сучасної Україна та 100-річчя відродження української державності.

Вже відомо, що 18 серпня із 17:30 та 20, 22 серпня із 18:45 до завершення військових тренувань рух транспорту перекриватимуть: на вул. Великій Васильківській (на ділянці від вул. Жилянської до вул. Хрещатик) – Бессарабській площі – вул. Хрещатик – Майдані Незалежності – вул. Хрещатик до Європейської площі.

Також 18, 20, 22-24 серпня буде заборонено паркування та не працюватимуть паркувальні майданчики у місцях підготовки та проведення урочистих заходів. Буде заборонено залишати авто на місцях стоянки транспортних засобів Збройних Сил України на бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Під час підготовки та проведення святкових заходів зміниться й режим роботи київського громадського транспорту.

Раніше київська міська влада оприлюднила схему транспортного руху на час реконструкції Шулявського шляхопроводу. Як повідомлялося, ремонтні роботи на аварійному мосту розпочалися з демонтажу МАФів.

Джерело

Теґи