Реєстрація /

Названо інноваційні технології, які у майбутньому стануть провідними на ринку нерухомості

Інновації торкнуться і України.

Експерт назвав основні інноваційні технології, які в недалекому майбутньому стануть провідними для сфери нерухомості. 

Це, насамперед, використання штучного інтелекту в проектуванні, управлінні проектами та об’єктами нерухомості. Також 3D-, 4D-друк об’єктів нерухомості, що здатен прискорити будівництво та зведення більш складних об’єктів, які практично неможливо побудувати з використанням інших технологій.

Про це заявив Володимир Бандура, CEO Innolytics Group.

«Для проектування, управління та розширення функціональності об’єктів уже використовується віртуальна реальність. Варто згадати й робототехніку та дрони для здійснення будівельних робіт та контролю за будівництвом. На особливу увагу заслуговують нові будівельні матеріали для створення безпечніших, більш енергоефективних, більш зручних, надійних, екологічних та довговічних будівель», – зауважив Володимир Бандура.

На його думку, за 5 років за допомогою робототехніки та штучного інтелекту будуть створені принципово нові будівлі, що реагуватимуть на потреби людини та «адаптуватимуться» під ці потреби.

Раніше повідомлялося, що Міністерство культури не погодило історико-містобудівне обгрунтування щодо будівництва 115-метрової багатоповерхівки біля станції метро «Палац Україна».

Джерело