Реєстрація /

Майно ринку «Жуляни» виставлено на торги

Дана нерухомість виступає забезпеченням по кредиту «Єврогазбанку».

В рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється нерухомість в Києві по вул. Молодогвардійської, 32. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

«Будуть реалізовуватися готельно-офісний і торгово-розважальний комплекс загальною площею 18,67 тис. кв. м, групи приміщень загальною площею 236,3 кв. м., нежитлова будівля площею 1165,10 кв. м.», – поінформували у Фонді.

Як уточнюють у відомстві, серед зазначених об'єктів є майно, що виступає забезпеченням по кредитах «Єврогазбанку». Однак, представники банку фактично усунуті від прийняття рішень в рамках процедури банкрутства. Є підстави вважати, що основною метою є продаж майна ринку за мінімально можливою ціною.

ФГВФО переконує, що відомство зацікавлене в тому, щоб якомога більша кількість потенційних покупців взяло участь у торгах. Це надасть можливість максимально підвищити ціну, та відповідно, суму надходжень до неплатоспроможного «Єврогазбанку».

«Оголошення про аукціон, який відбудеться 5 квітня 2018 року, розміщено на сайті Вищого господарського суду та Міністерства юстиції. Фонд пропонує всім зацікавленим особам подавати заявки на участь в торгах відповідно до порядку, визначеного в оголошенні. Кінцеві терміни подання заявок на участь в торгах і сплати гарантійного внеску – 7 березня до 16:00 », – резюмували в Фонді.

Раніше повідомлялось, що у забудовника планують забрати земельну ділянку під Києвом

Джерело