Реєстрація /

Котеджне містечко Yablunytsia – кращій засіб отримати пасивний дохід

На Західній Україні, у 13 км від Буковелю, виходять на екватор будівельні роботи у новому котеджному містечку Yablunytsia, яке будує девелоперська компанія KBD.estate.

На території знаходяться 10 котеджів, які повністю автономні один від одного та побудовані із збереженням повної приватності мешканців. Проте, розташовані у надпопулярному туристичному місці, яке давно відоме в Україні та далеко за її межами. Так, за 20 хвилин власним автотранспортом від Яблуниці можна дістатися до Буковеля та протягом багатьох років фанати лижного відпочинку заздалегідь бронюють собі житло у селищах навколо.

Тому, придбання двоповерхового котеджу в Яблуниці – це перспективний варіант капіталовкладень, в умовах складно прогнозованої ситуації в економіці. По-перше, це буде можливість власного відпочинку у будь-яку пору року в Карпатах. По-друге, в інший час – це зручний спосіб заробляти на здачі будиночку в оренду відпочиваючим.

У котеджному містечку Yablunytsia будуються будиночки двох типів - на 116, 5 кв.м та на 140 кв.м. Їх ціна формується індивідуально під клієнта, оскільки це залежить від фінального дизайнерського ремонту та меблів. Важливо підкреслити, що усі будинки здаються з повністю підведеними комунікаціями, проте за побажанням майбутніх власників девелоперська компанія KBD.estate бере на себе внутрішній дизайн та меблювання.

Більш детально, задубовник готовий про це розповісти у відділі продажів: Київ, Печерський район, вул.Болсунівська, 4 або за телефоном: +380 (93) 080-80-86.

Джерело