Реєстрація /

«Київ Цифровий» удосконалив налаштування сповіщень про повітряну тривогу, а для відбою тепер можна обрати новий звук

Можна повідомити про улюблений звук.

В останньому оновленні міського застосунку «Київ Цифровий» удосконалили налаштування сповіщень про повітряну тривогу. Відтепер користувачі можуть змінювати гучність звуку, а також додавати сповіщення до списку критичних на IOS або закріплених на Android.

Щоб вирішити проблему користувачів, що іноді не отримують сповіщення про тривогу або отримують їх із затримкою через особливості операційних систем iOS та Android, розробники додали можливість увімкнути критичні або закріплені сповіщення.

Критичним сповіщенням на iOS надається найвищий пріоритет у системі та вони надходять зі звуком навіть у беззвучному режимі й у режимі «Не турбувати». 

А закріплені сповіщення на Android завжди відображають актуальний статус тривоги «у шторці» повідомлень телефона. Тому користувач отримує сповіщення, навіть коли телефон у режимі енергозбереження.

Крім цього, команда застосунку «Київ Цифровий» додала технічну можливість налаштувати особливі звуки для сповіщень відбою тривоги. Розробники прислухались до побажання не спантеличувати одним сигналом на всі види сповіщень і вирішили надати користувачам можливість обрати новий заспокійливий звук відбою тривоги.

Віддати свій голос за найбільш заспокійливе оповіщення та запропонувати власне можна за посиланням у Telegram-каналі «Київ Цифровий».

Раніше повідомлялося, що Нотаріальна палата повідомляє про різке збільшення оціночної вартості нерухомості.

Джерело