Реєстрація /

Киянам пояснили, як треба буде оплачувати рахунки за електрику з 1 лютого

Квитанція зміниться.

Платіжки за електрику зміняться з 1 лютого. Споживачі отримають один загальний платіжний документ з новими реквізитами. Там будуть дві окремі рядки: за послуги розподілу і за послуги постачання електроенергії. 

Про це повідомили в ДТЕК «Київські електромережі».

Всі розрахунки проводяться через Компанію-постачальника – Київські енергетичні послуги. Якщо Ви оплачуєте рахунки через банк, інтернет-банкінг, необхідно буде вказати нові реквізити. Вони будуть на сайтах і в перших рахунках від постачальника, які будуть доставлені клієнтам в лютому 2019 року. В особистому кабінеті на сайті ДТЕК Київські електромережі і електронних платіжних системах дані зміняться автоматично.

Показники лічильників, як і раніше, можна надавати через особистий кабінет, по телефону колл-центру 18-55, в онлайн-чаті на сторінці Facebook  ДТЕК Київські електромережі або іншими звичними способами.

Стаття по темі: Відсотки по іпотеці в 2018 році: рейтинг банків України

Клієнтам, у яких на кінець розрахункового періоду буде сформована переплата, вона буде зарахована на особовий рахунок шляхом перерахунку грошей постачальнику універсальних послуг. Про суму повернутих грошей клієнти будуть проінформовані в рахунках на електроенергію в наступному розрахунковому періоді.

Джерело