Реєстрація /

Держекоінспекція вказала КМДА на засміченість Голосіївського району

Йдеться, зокрема, про територію вулиці Промислової та прибережно-захисної смуги річки Либідь.

Державна екологічна інспекція (ГЕІ) влаштувала рейд Голосіївським районом столиці. Фахівці ДЕІ виявили, що частину району засмічено. Йдеться, зокрема, про територію вулиці Промислової та прибережно-захисної смуги річки Либідь.

Про це стало відомо із повідомлення ДЕІ Московського округу.

«За результатами обстеження виявлено засмічення територій загального користування, а саме: прибережно-захисної смуги річки Либідь на вулиці Промисловій, а також території вулиці Промислової. Крім того, виявлено два сміттєзвалища неподалік вулиці Промислової, на яких також внаслідок висипання сміття пошкоджено зелені насадження», – йдеться у повідомленні.

Також Сполучені Штати під час зустрічі міністрів культури країн G7 оголосили про виділення мільйона доларів Міжнародному центру з питань збереження та реставрації культурних цінностей (ICCROM) для захисту культурної спадщини України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури та стратегічних комунікацій.

Як зазначили у міністерстві, грантову угоду підписали помічниця державного секретаря США Лі Саттерфілд та генеральний директор ICCROM Аруна Франческа Марія Гуджрал.

Раніше повідомлялося, що вакантність на офісну нерухомість у столиці все ще не вийшла на довоєнний рівень.

Джерело