Реєстрація /

Чиновники відзвітували, скільки демонтували реклами з початку року

Робота у цьому напрямку продовжується.

Із 1 січня до 1 липня 2019 року в столиці демонтовано 8529 незаконних рекламних засобів, серед яких 5558 одиниць демонтували їхні власники.

Окрім того, протягом червня у столиці демонтовано 1121 незаконну рекламну конструкцію, серед яких 690 одиниць демонтували їхні власники.

«Ми продовжуємо приводити рекламу до ладу в усій столиці. У свою чергу, це стосується Схеми розміщення наземних рекламних засобів, яку ми наразі активно втілюємо в життя. На сьогодні в Києві налічується 4784 «наземки», а ще в 2015 році їх було майже 12 тис. Уже незабаром їх максимальна кількість не перевищуватиме 4390 одиниць», – зазначив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

Також він додав, що найбільшу кількість рекламних засобів складають саме вивіски. Начальник Управління нагадав підприємцям, що протягом 10 робочих днів кожен із них, просто не виходячи з дому, може отримати рішення про відповідність чи невідповідність вивіски, встановленим вимогам. 

Раніше повідомлялося, що тепер власники площин часто самостійно демонтовують конструкції, які не відповідають прийнятим Правилам.

Джерело