Реєстрація /

Будівельник «заробив» додатково чверть мільйона гривень на ремонті дитсадка у Києві


Проводиться розслідування.

Київською місцевою прокуратурою № 5 повідомлено про підозру колишньому керівнику будівельної компанії, який заволодів грошовими коштами управління освіти Оболонської РДА у м. Києві у великих розмірах.

Колишній керівник підрядної організації упродовж 2016 року, використовуючи своє службове становище, завищив вартість виконаних робіт з реконструкції дошкільного навчального закладу, розташованого в Оболонському районі столиці, шляхом внесення  недостовірних даних до актів приймання виконаних будівельних робіт, які фактично не виконувалися.
 
Він завдав збитків управлінню освіти на суму у майже 250 тис. гривень.
 
Досудове розслідування триває.
 
За вказані кримінальні правопорушення чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стаття по темі: Нацбанк дав прогноз по ринку нерухомості України: новобудови ризиковані для інвесторів, попит буде відновлюватися 2 роки

Для добудови та введення в експлуатацію інших об'єктів «Укрбуду» необхідна згода Кабінету міністрів на підписання договорів про передачу землі Міністерства оборони України. Це одна з 3 ключових проблем, які гальмують зведення довгобудів.

Джерело