Реєстрація /

Будинок профспілок в Києві після ремонту перетворився в Maidan Plaza

Оператор офісного центру вже почав здавати в оренду приміщенні

Київський Будинок профосюзов на Майдані Незалежності відновлює свою діяльність. Значна частина приміщень в будівлі, що згорів у 2014 році, здається в оренду.

Компанія-оператор бізнес-центру під брендом Maidan Plaza пропонує в оренду окремі кабінети і великі офіси. Крім того, в центрі створено коворкінг. Обіцяно, що тут розмістяться «більше 30-ти ресторанів і сотні брендових магазинів».

Оператор класифікує Maidan Plaza як будівля А-класу. У ньому встановлені власні трансформаторні підстанції та система фільтрації води.

Дом профсоюзов в Киеве стал Maidan Plaza
Возле Дома профсоюзов завершаются работы, после которых здание начнет функционировать как бизнес-центр (фото facebook.com/viktor.zotov.94)

Довідка

Нагадаємо, що київський Будинок профспілок був збудований в 1980 році (на його місці раніше було розташоване колишнє дворянське зібрання Києва). Будівля спроектована архітекторами Олександром Малиновським і Олександром Комаровським.

У центральну вежу Будинку профспілок на висоті 57 метрів були встановлені електронні годинники з чотирма табло розміром 4,30 м х 7,20 м. Розміри годин дозволяли побачитися час з відстані в 1 кілометр. Разом з боєм годинника звучала мелодія «Як тебе не любити, Києве мій». У 2011 році годинник були замінені на сучасні електронні табло.

Під час акцій протесту на Майдані Незалежності 1 лютого 2014 року в Будинку профспілок сталася масштабна пожежа, яка знищила внутрішні приміщення.

Джерело