Реєстрація /

БЦ «SAHAIDACHNIY»: оренда офісних приміщень у самому центрі столиці

Бізнес-центр «Sahaidachniy» в Києві – архітектурна пам’ятка, розташована в самому центрі столиці, на вулиці Сагайдачного. Маючи вдале місцерозташування зі зручним доступом до транспортних мереж та місць відпочинку, будівля стала справжнім магнітом як для місцевих жителів, так і гостей міста. 

Зі зміною власників, які прагнули забезпечити найвищу якість сервісу, поточного року будівля зазнала реновації, зберігаючи дух старовинного Подолу. Оновлена вхідна група, заміна інженерних мереж, покращений дизайн та обладнання офісів – в усьому простежується прагнення створити сприятливі умови для ведення бізнесу для існуючих та майбутніх орендарів.

Бізнес-центр «Sahaidachniy» в Києві

Окрім стильних та комфортних офісів, будівля має додаткові переваги, а саме:

  1. Безпека. У БЦ «Sahaidachniy» працюють професійні охоронні служби, а також встановлені сучасні системи відеоспостереження та контролю доступу.
  2. Парковка. БЦ «Sahaidachniy» має зручну парковку вздовж будівлі й підземний паркінг, що забезпечує комфортне перебування працівників та відвідувачів.
  3. Розташування. Знаходиться поруч зі станцією метро «Поштова площа» та має зручний доступ до головних транспортних магістралей міста.
  4. Генератор. Оснащений потужним генератором, що забезпечує постійне електроживлення усієї будівлі БЦ, незалежно від зовнішніх умов.
  5. Ліфти. Оснащений двома сучасними швидкісними ліфтами, які забезпечують швидке та зручне переміщення між поверхами.

Офісні приміщення в БЦ «Sahaidachniy» в Києві доступні в різній площі та комплектації. Розглянемо декілька варіантів, які можна орендувати прямо зараз.

Бізнес-центр «Sahaidachniy» в Києві

Офісні приміщення з ремонтом

Поверх: другий 

Площа: 40 кв.м. (розділений скляною перегородкою 18 та 22 кв.м.) та окремі кабінети 23 та 45 кв.м.

Бізнес-центр «Sahaidachniy» в Києві

Офісне приміщення з ремонтом

Поверх: четвертий 

Загальна площа: 480 кв.м.: 36 та 10 кв.м. може бути окремо здано.

Отримати додаткову інформацію або переглянути стан об’єкта можливо за адресою: м. Київ, вул. Петра Сагайдачного, 25-Б, попередньо записавшись за номером +380 (93) 770-70-37. 

Завжди приємно бачити, як бізнеси розвиваються та зростають, особливо тоді, коли це стосується популярних та відомих об'єктів, таких як БЦ «Sahaidachniy» в Києві. Тож приєднуйтеся до бізнес-центру та отримайте найкращі умови для розвитку вашого бізнесу!

Бізнес-центр «Sahaidachniy» в Києві
Джерело