Реєстрація /

Архітектори розповіли, як бачать розвиток житлової архітектури в Україні


Потрібно бути унікальним та екологічним.

Трендом минулого року та цього року ще активніше стає візіонерське бачення і архітекторів, і цілої команди проєктної компанії в тому, щоб створювати нові продукти, нові рішення та інноваційні ідеї, і ті, які роками раніше здавалися непотрібними ринку. Про це повідомила Анна Іскіердо, співзасновник та креативний директор «AIMM Group» на заході КБУ «Архітектурні тренди».

Архітектор зазначила, що унікальність – це той тренд який розвивається останні 7 років і 2021 рік задасть стрімку криву, адже кожен хоче бути унікальним.

На думку Віталія Бойко, засновника та керівника «URBAN EXPERTS», важливим є екологічность в будівництві житла.

«Я хотів би закликати колег боротися за екологічність того, що ми проєктуємо. Наша з вами можливість – це зробити так, щоб наша країна, одна з найбрудніших країн, на жаль, в світі – країна, яка досі ще не має зобов'язань з переробки сміття, щоб вона якось просунулася вперед і, якщо архітектори будуть на це налаштовувати своїх клієнтів – я думаю, що ми набагато більше зробимо для наших нащадків, для планети, для країни, а насправді для наших покупців, бо вони будуть жити в тих квартирах, які не генерують канцерогени, вони будуть пити там чисту воду, отримувати достатню кількість світла», – розповів Віталій Бойко.

Читайте також: Ціни на квартири в Києві завершують 2020 рік зростанням

Нагадаємо, що оренда квартир в Києві в листопаді 2020 року користувалася високим попитом, на ринку зафіксована важлива тенденція.

Джерело