Реєстрація /

Підрядники «Київміськбуду» нестимуть персональну відповідальність за виконані роботи*

Відповідальних за неякісно виконані роботи, щонайменше, штрафуватимуть.

Якість виконання будівельних робіт на об'єктах «Київміськбуду» має бути на найвищому рівні і не лише відповідати існуючим нормативам, а й бути вищою. Про це під час наради з представниками підрядних організацій сказав Ігор Кушнір, голова правління, президент ПАТ «ХК «Київміськбуд».

«Відповідність законодавству, нормативам, ДБНами і СНіПам є основновоположним для роботи будь-якого забудовника. Але Холдингова компанія далеко не «кожен» – надійна репутація, стабільне виконання зобов'язань і, найголовніше – довіра інвесторів, стимулюють нас бути на голову вище за інших. Першочерговим завданням на сьогоднішній день для нас є підняття планки якості будівельних робіт. Кожна людина, яка купує квартиру в «Київміськбуді», має бути впевнена в тому, що її житло буде побудоване на найвищому рівні!» – зазначив Ігор Кушнір.

Він так само наголосив, що вводить персональну відповідальність керівників підрядних організацій за недоробки.

«Кожен з вас відповідає особисто за неякісне виконання робіт! Починаючи від даху і закінчуючи підвалами – будь-яка недороблена або неякісно виконана робота завершуватиметься для вас штрафом. Це як мінімум», – наголосив Ігор Кушнір.

*Матеріал опублікований на партнерських умовах