Реєстрація /

Головний принцип «Укрбуду»: доступна ціна та добра якість*

Конкуренція на будівельному ринку, зростаючі ціни на енергоносії ставлять питання якості та впровадження енергозберігаючих технологій на перше місце, змушуючи забудовників приділяти більше уваги характеристикам своїх об'єктів. І якщо деякі недобросовісні постачальники можуть надавати будівельникам матеріали недостатньо високої якості, то завдання забудовників – ретельно контролювати як властивості будматеріалів, так і всі процеси на будмайданчику. Адже на кону – комфорт і благополуччя людей, які купують квартири в новобудовах.

Про це йшлося на конференції «Проблеми якості в сучасному будівництві», в якій взяли участь представники профільних наукових організацій і компаній, що входять до структури Української державної будівельної корпорації «Укрбуд». Будівельники-практики та представники наукових кіл обговорили цілу низку питань, пов'язаних з якістю матеріалів і робіт: проектуванням, гідроізоляцією будівельних конструкцій, особливістю бетонування в зимових умовах, електромонтажними роботами і т.д.

– Ринок житлового будівництва столиці доволі конкурентний, десятки компаній пропонують житло за різними цінами та різної якості, – говорить заступник голови правління компанії «Укрбуд» Сергій Якусевич. – І щоб бути кращими, ми повинні на перше місце ставити свою відповідальність перед інвесторами. Саме тому прийняте рішення про те, що в 2017 році буде посилений контроль якості використовуваних будівельних матеріалів, дверей і вікон, комплектуючих.

«Укрбуд» традиційно робить ставку на «класичну» червону цеглу – «дихаючий», екологічний і теплий матеріал. Використовуються повна термосанація (комплексне утеплення) будинків і сучасні енергозберігаючі віконні системи, що, за даними фахівців, дозволяє підвищити температуру в приміщенні в середньому на 5 градусів. А високоякісні системи європейського лідера теплоізоляції марки Baumit забезпечують комфортну атмосферу в квартирах, економію енергії, а також захист від цвілі та грибка.

– Однією з наших головних переваг на ринку завжди була максимально доступна ціна при гідній якості будівництва, – зазначає генеральний директор компанії «Укрбуд Девелопмент» Олег Майборода. – Але прогрес не стоїть на місці, і ми повинні рухатися вперед разом з ним. Ми будемо і далі домагатися оптимального співвідношення ціни та якості. Одного посилення контролю за будівельними процесами недостатньо для того, щоб продовжувати утримувати лідерські позиції. Тому в нинішньому році ми продовжимо розвивати і розпочату в 2016-му програму доступного житла.

За словами Олега Майбороди, вже сьогодні забудовник виходить на ринок з привабливими ціновими пропозиціями по житлу в п'яти районах столиці. Ціна квадратного метра в них стартує від 13 тис. 500 гривень.

*Матеріал опубліковано на правах реклами

Теґи