Реєстрація /

Нові забудовники через пару років відберуть покупців у старожилів ринку нерухомості

Цінова конкуренція відійде на другий план.

На ринку нерухомості України з'являються нові забудовники, у яких якісна, ліквідна, нова і цікава для покупців пропозиція, тому через пару років, коли ці компанії зарекомендують себе, вони зможуть переманити більшу частину покупців у компаній, які давно відомі на ринку.

Таку думку озвучила Ганна Іскіердо, директор проектної компанії «АІММ-ГРУП».

«Головна проблема нинішніх лідерів ринку нерухомості – це небажання змінюватися. Оскільки це забудовники, яким довіряють покупці, у них активно продаються об'єкти, нічим не примітні, як в плані архітектури, так і якості. Таке житло мало чим відрізняється від того, що будували десятки років тому. Але через 2-3 роки все може змінитися. Зараз конкуренція на ринку стрімко зростає, з'являються забудовники, які пропонують унікальний продукт за хорошою ціною і через пару років ці компанії завоюють довіру покупця, розширять портфель проектів і стануть новими лідерами ринку», – прогнозує Іскіердо.

За її словами, нинішня цінова конкуренція піде на другий план, головним стане те, що пропонують покупцеві за одну і ту ж суму різні компанії.

Раніше повідомлялося, що конкуренція на ринку нового житла буде лише рости.