Реєстрація /

Майже половина угод на ринку нерухомості Києва приходиться на середній ціновий сегмент

На купівлю нерухомості витратили мільйони доларів.

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» Галини Мельникової, протягом червня 2016 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 21 млн. 429 тис. дол. США, що на 18,5% нижче за показники травня.

Кількість угод знизилася на 1,1%.

Сегмент до 50 тис. дол. у червні, зайняв частку 26% від загальної кількості угод. Тут купувалися виключно квартири, переважно 1-2-кімнатні в Дарницькому, Дніпровському, Солом'янському районах. Точково – у Голосіївському і Печерському районах.

У сегменті 50-100 тис. дол. було проведено 48% угод. Тут продавалися 1-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Печерському, Солом'янському районах. Всього в даному сегменті продажу квартир зайняли 99% від кількості угод, 1% припав на будинки.

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками червня склала 26%. Фаворитами даної категорії були об'єкти в Голосіївському, Дарницькому, Печерському, точково в Шевченківському і Святошинському районах. Всього в даному сегменті продажу квартир зайняли 93% від кількості угод, 3% – припало на об'єкти нежитлового фонду і 4% – на будинку.

Раніше повідомлялося, що квартири у новобудовах Києва продовжують дорожчати.