Реєстрація /

Найдорожча квартира, продана в жовтні, коштувала вісім мільйонів гривень

Елітне житло в столиці користується попитом.

Найдорожчим об'єктом, проданим в жовтні в Києві, стала квартира в площею 255 кв. м, без оздоблення, розташована в новому клубному будинку в центральній частині Шевченківського району.

За дане придбання покупець заплатив 8 млн. грн.

Про це повідомили в аналітичному центрі агентства нерухомості Park Lane

Найбільш дорогими угодами з оренди в жовтні стали: елітні апартаменти площею 200 кв. м в реконструйованому будинку в центрі Шевченківського району вартістю 64 тис. 500 грн. на міс.; квартира площею 125 кв. м в сучасному житловому комплексі Голосіївського району за ставкою 52 тис. грн. на міс. і заміський будинок площею 340 кв. м в Житомирському напрямку за ціною 39 тис. грн. на міс. 

«В жовтні на ринку купівлі-продажу елітної нерухомості зберігався попит, як на квартири, так і на заміські будинки, а ринок оренди показав нам значну перевагу інтересу до облаштованих квартир в центральній частині міста. Нежитлова нерухомість високої цінової категорії не користувалася попитом серед покупців і орендарів. Це говорить про те, що після активних серпня і вересня, питання облаштування та переїзду бізнесу відійшло на другий план і люди зайнялися традиційним вирішенням питання з житлом. Ймовірно, в найближчі місяці квартири продовжуватимуть формувати основу ринків продажу та оренди елітної нерухомості», – ділиться спостереженнями Генеральний директор АН Park Lane, Вікторія Барабаш.

Раніше повідомлялось, що за місяць на елітну нерухомість витратили більше 12 млн. грн.