Реєстрація /

113 га землі на Оболоні банку, що розорився, подешевшали в 3 рази

113 гектарів власності «Родовід Банку» продаються на аукціоні Фондом гарантування вкладів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб проводить повторний аукціон з продажу 113,5 гектарів землі на Оболоні, яка раніше належала «Родовід Банку», який розорився. Торги відбудуться 11 жовтня, прийом заявок завершиться на день раніше.

Повідомляється, що стартова ціна лота – 1,1 мільярда гривень. У серпні 2018 року цей же ділянку землі намагалися продати на відкритих торгах майже в 3 рази дорожче – за 2,96 млрд. грн. однак бажаючих купити дорогу нерухомість не знайшлося.

Цільове призначення продаваної землі – будівництво, експлуатація та обслуговування житлових будинків і об'єктів соціально-культурного призначення.

Майно «Родовід Банку» виставлено на продаж після рішення ліквідувати його. У 2009-2011 роках держава видала банку понад 12 мільярдів гривень фінансової допомоги і зараз намагається повернути хоча б частину цих коштів.

Аналітика по темі: Огляд ринку приватних будинків у передмісті Києва: липень – вересень 2018 р.

Нагадаємо, київська міська прокуратура домагається повернення столиці ділянки землі в Деснянському районі Києва. Прокурори звернулися до суду з позовною заявою про розірвання договору оренди та повернення територіальній громаді землі вартістю понад 4 млн. 400 тис. грн. по вул. Бальзака в Деснянському районі столиці.

Джерело

Теґи