Реєстрація /

Що таке віртуальний тур і як його замовити?

«Віртуальний тур» – це можливість побродити по всіх куточках квартири чи будинку, які Вам сподобалися, роздивитися всі деталі інтер'єру, побачити місце розташування об'єкта на карті Google, і орієнтацію за сторонами світу.

Тепер, обираючи об'єкт нерухомості, Ви можете побачити не тільки фотографії та схему планування, а й зробити справжню подорож по квартирі, офісу чи будинку і згодом купити або орендувати нерухомість, яка Вас цікавить.

Безкоштовно* замовити унікальну послугу зі створення віртуального туру може кожен продавець/орендодавець, що прискорить пошук потенційних покупців і орендарів об'єкта нерухомості.

Замовити послугу зі створення віртуального туру можна, зателефонувавши за тел. +380 (44) 499-40-10, або надіславши листа за адресою vTour@frg.ua.

Завдяки віртуальному туру Ваші покупці і орендарі зможуть, не відходячи від свого комп'ютера, отримати повне уявлення про об'єкти нерухомості.

*Безкоштовно створити і розмістити віртуальний тур на порталі 100realty.ua можна за умови продажу/оренди об'єкту нерухомості при співпраці з нашими партнерами по цьому проекту - агентствами нерухомості «Благовіст» (тел. +380 44 537-07-07) чи Park Lane (тел. +380 44 392-22-22).