Реєстрація /

Як користуватися картою Києва?

Окрім того, що на карточці вибраного об'єкту Ви можете побачити його місцерозташування, в спеціальному розділі Карта Києва Ви знайдете докладну інтерактивну карту столиці з деталізацією до вулиці, будинку, адреси підприємства та оголошеннями оренди/продажу нерухомості в Києві.

Разом з оголошеннями з «Магазину нерухомості» на карті Києва з вулицями відображаються об'єкти інфраструктури Києва: магазини, дитячі садки, школи, ВНЗ, ресторани, кафе, аптеки, поліклініки, готелі, салони краси тощо.

Також інтерактивна карта Києва дозволяє здійснювати пошук організацій за назвою, адресою та видами діяльності. Користуватися онлайн-картою Києва легко. Найпростіший і найшвидший спосіб – скористатися спеціальним навігатором, який дозволяє задавати параметри пошуку і виводити на карту Києва тільки об'єкти, що їм відповідають. При наведенні і кліку на зазначені на карті об'єкти нерухомості користувач бачить головну інформацію про об'єкт, а клікнувши на код оголошення потрапляє на сторінку з детальним описом об'єкта.

Окрім того, користувачам доступна функція пошуку об'єктів інфраструктури на онлайн-карті Києва за допомогою рядка пошуку. У полі пошуку на карті напишіть назву або адресу підприємства. Знайдені об'єкти будуть відображені на карті, і одночасно вам буде запропонований список під Картою Google (Київ). Клікнувши по позначці організації на карті, відкриється вікно з назвою, адресою і номером телефону. Клікнувши на назву в списку, на карті з'явиться позначка – де саме, на якій вулиці Києва, розташований об'єкт, який вас цікавить.

Подивитися місце розташування об'єктів доданих у «Вибране» ви також можете на карті Києва.

Але і це ще не все. Завдяки функції Street View на Карті Києва (як на карточці об'єкта, так і в спеціальному розділі) можна не тільки визначити місце розташування будівлі, а й подивитися з різних ракурсів її фотографії та фото навколишніх об'єктів. Цей сервіс буде корисний тим, хто шукає житло, або якийсь із об'єктів інфраструктури, але не дуже добре знайомий з місцевістю, де вони розташовуються.

Завдяки фотоподорожі Street View можна отримати повне уявлення про територію, яка вас цікавить; побачити, в якому стані знаходиться та чи інша будівля; які під'їзні шляхи до неї, наскільки розвинена довколишня інфраструктура; де і які саме є неподалік зелені зони, дитячі майданчики і т.д.

Щоб із графічного відображення карти перейти на фотоподорож, необхідно позначку у вигляді помаранчевого чоловічка (у лівому верхньому кутку карти Києва) перетягнути мишкою до знайденої на карті адреси, або на те місце на карті Києва, огляд якого вас цікавить.

Варто відзначити, що на сьогоднішній день візуалізовано вже весь Київ, таким чином, не відходячи від власного комп'ютера можна побачити будь-який куточок міста.