Реєстрація /

Який дизельний генератор вибрати?

У наш нестабільний час, коли спостерігаються часті перебої з електрикою, важливість купівлі дизельного генератора не викликає питань. Однак, якщо ви новачок у цій сфері, вибір може бути досить непростим. Давайте детальніше розглянемо, який дизельний генератор вибрати. Рекомендуємо купити дизельний генератор від Укрснаб.

Пристрій дизельного генератора

Основний принцип використання дизельного генератора полягає у використанні двигуна внутрішнього згоряння (паливного). Електрика виробляється з допомогою згоряння дизеля, що запускає моторний вал. Його обертання передає механічну енергію на ротор генератора, він перетворює її на електричний струм.

Вибір генератора залежить від того, які завдання будуть покладені на обладнання. Подібні зовні моделі зазвичай мають серйозні відмінності. Наприклад, одні дизельні генератори призначені для використання в ролі альтернативного джерела для побутових потреб, інші – для промислових.

купити дизельний генератор

Параметри, що впливають на вибір ДГ

Ви можете вигідно купити дизельний генератор від Укрснаб, проте необхідно визначитися з основними вимогами до пристрою. До них відносять такі:

  • Продуктивність пристрою. Щоб вибрати потрібний варіант, потрібно підрахувати обсяги споживання струму у всіх підключених пристроїв. Вибір потрібно робити на користь ДГ на 20-40% продуктивніше за отримані розрахунки.
  • Синхронні або асинхронні. Перевагу краще віддати першому виду, це забезпечить високу продуктивність та стабільну напругу.
  • Однофазний чи трифазний. Однофазний розрахований забезпечення енергією до 220В, трифазний – 380В. Перший підходить для забезпечення більшості домашніх приладів.
  • Оберти двигуна. Від цього параметра залежить тривалість роботи приладу. ДГ із 1500 оборотами дасть запас 45-60 тисяч годин моторного ресурсу.
  • Тип охолодження (повітряний чи рідинний). Перший реалізований у вигляді вентиляційних трубок, які забезпечують циркуляцію повітря усередині корпусу пристрою. Рідинний тип охолодження застосовується у більш дорогих моделях.
вигідно купити дизельний генератор

Як бачимо, щоб знайти відповідь на питання, який дизельний генератор вибрати, потрібно спочатку визначитися з вимогами до пристрою. Компанія «Укрснаб» відома на ринку та відповідає за якість товарів. Пропонує ДГ різної потужності як для побутового, так і промислового використання. Продукція сертифікована та має гарантії якості.