Реєстрація /

У Києві у деяких районах більше половини будинків вже з опаленням

Підключення продовжують.

У Києві триває підключення будинків до тепла. Так, з 25 жовтня у Солом’янському районі розпочато подачу тепла до житлових будинків комунальної форми власності.

Станом на 29 жовтня до опалення підключено 746 із 1165 житлових будинків, що становить понад 64%. Про це повідомили в Солом'янській РДА

«25 жовтня КП «Київтеплоенерго», згідно з розпорядженням КМДА, почало підключати житловий фонд до централізованого теплопостачання. Підключення тепла в будинках проводиться поступово протягом 10 днів, чого вимагає технологічний графік», – зазначили в РДА.

У соціальній сфері опалювальний сезон почався ще 30 вересня. Школи, дитячі садки та лікарні підключили до систем опалення за індивідуальними заявками. 

Стаття по темі: Що змінилося з 1 жовтня в Україні: нові гроші, код IBAN і суворі правила видачі субсидій

Нагадаємо, що в попередній раз тарифи на опалення в Києві підвищувалися близько року тому. У грудні 2018 року Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг збільшила тариф на виробництво тепла для населення КП «Київтеплоенерго» на 22,7%.

За останніми даними Київської міської держадміністрації, теплові електростанції Києва готові до початку і проходженню опалювального сезону. Загальна готовність міського господарства до зими складає 97%.

Джерело