Реєстрація /

У Києві майже завершили перевірку тепломереж і скоро у всіх буде гаряча вода

Тим часом на Печерську сотня будинків залишилася без води.

КП «Київтеплоенерго» в рамках підготовки до нового опалювального сезону на 98% завершило проведення гідравлічних випробувань тепломереж. Під час випробувань було виявлено 1796 пошкоджень тепломереж, з яких 1589 пошкоджень були усунені, а над усуненням інших все ще працюють.

При цьому на Печерську 107 житлових будинків залишилися без гарячої води. Причинами відключення від гарячого водопостачання стали пошкодження тепломережі після гідравлічного випробування.

Також наголошується, що в разі виникнення питань щодо стану центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання за детальною інформацією можна звернутися за телефонами міських служб: контакт-центру 1551.

Стаття по темі: «Домашня» сонячна електростанція: заробляємо на продажі електроенергії 

Цього року місто виділило рекордні 500 млн. грн. на ремонт теплового обладнання та мереж. Планується, що до початку опалювального сезону в Києві замінять понад 100 км старих трубопроводів на більш сучасні та з попередньою ізоляцією, що суттєво знизити рівень тепловтрат.

Раніше повідомлялося, що Україна зможе отримати від Європейського банку реконструкції та розвитку 149 мільйонів євро для реалізації Проекту модернізації мережі електропередачі.

Джерело