Реєстрація /

Найбільші забудовники Києва повертаються до будівельних робот та продажу квартир

«Київміськбуд» та «КАН Девелопмент» оголошують про відновлення робіт на об'єктах, GEOS продовжує будівництво своїх ЖК

Правління Холдингової компанії «Київміськбуд» вирішило відновити роботу окремих Департаментів «Київміськбуду» вже з 1 червня.

Як йдеться у повідомленні компанії, основні складності пов'язані з відсутністю будівельників, нестачею будматеріалів та комплектуючих. Питанням залишається їх подальша вартість, а як і логістика.

Холдинг має намір зосередити головні зусилля на завершенні робіт у майже готових комплексах з подальшим здаванням їх в експлуатацію, а також оформленні права власності у вже введених будинках. Почне роботу центральний офіс компанії та деякі відділи продажів.

Компанія звернулася до інвесторів, які очікують на здачу та введення в експлуатацію свого житла. «Київміськбуд» переконаний, що «у Києві все ще високою зберігається ймовірність ракетного обстрілу» і закликає інвесторів набратися терпіння. Компанія відновить роботи на всіх будівельних майданчиках за першої ж можливості!

Компанія «КАН Девелопмент» раніше вже повідомляла, що відновила будівництво житлових кварталів «Республіка» та «Файна Таун». Крім того, заявлено, що буде відновлено роботи на UNIT.Home.

По об'єкту UNIT.Home з головним партнером проекту компанією UDP було досягнуто домовленості, що будівельні роботи на першій черзі будівництва мають бути відновлені з 1 липня 2022 року», - йдеться у повідомленні «КАН Девелопмент».

Раніше компанія GEOS повідомляла про відновлення робіт на свох обєктах ЖК Family&Friends, ARIA (обидва в Києві) та ЖК Central в Запоріжжі

Джерело