Реєстрація /

Київська обласна рада хоче відмовити Києву у розширенні меж столиці

Хочуть прийняти відповідне рішення.

Сьогодні, 21 січня на позачерговому засіданні Київської обласної ради у порядку денному депутати розглянуть питання про відмову в погодженні проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва. 

«Депутати мають розглянути 10 питань. Зокрема, про реорганізацію закладів охорони здоров’я, що відбувається в рамках медичної реформи. Також будуть розглянуті питання про підтримку депутатських звернень та запитів, внесення змін до деяких обласних програм та рішень, затвердження структури, чисельності та штатного розпису виконавчого апарату Київської обласної ради», – сказано в анонсі. 

Варто відмітити, що у порядку денному серед інших питань важливим є питання «Про відмову у погодженні проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва». 

Стаття по темі: Кому можна не сплачувати податок на землю в Києві – перелік пільговиків та порядок розрахунків

Раніше повідомлялося, що на сесії Київської міської ради було погоджено проект землеустрою щодо зміни меж міста Києва. Як повідомили у Департаменті земельних ресурсів, із 1989 року і до сьогодні межі міста Києва не змінювались.
Більше того, за останні 28 років були відсутні документи про конфігурацію меж міста. Це унеможливлювало розробку проекту щодо їх зміни.

Джерело

Теґи