Реєстрація /

Будівельна компанія GEOS розширює свою географію – зустрічайте житловий комплекс CENTRAL в Запоріжжі!

Панорамні види з вікон – візитна картка цього комплексу

ЖК CENTRAL стане першим житловим комплексом бізнес-класу, який компанія GEOS почала будувати на одному з мальовничих схилів Дніпра, в місті Запоріжжя.

Панорамні види з вікон – візитна картка цього комплексу. Вражаючі види будуть відкриватися з квартир з самих нижніх поверхів.
Крім благоустрою території, мешканці будинку можуть милуватися річкою Дніпро і заповідним островом Хортиця. Будинок розташований на вершині схилу Дніпра і саме це забезпечить всім власникам квартир незрівнянні види на все місто. Це саме той випадок, коли фотографіями видів з вікна захочеться ділитися кожен день.

Він стане відмінним місцем для любителів активного дозвілля або для неспішних прогулянок з коляскою, адже в декількох хвилинах ходьби знаходиться найбільший міський парк: Вознесенівський. Наявність такого великого парку по сусідству, Дніпра і острова Хортиця створюють гарне екологічне середовище для жителів комплексу.

Комплекс оточений розвиненою інфраструктурою центру міста і знаходиться в самому епіцентрі ділового життя.

ЖК CENTRAL відноситься до бізнес класу, що в свою чергу передбачає комплексний підхід до організації житлового простору і комфорту всіх жителів. Перш за все, це наявність власного підземного паркінгу. Бізнес клас - це також просторий лобі, оформлений за авторським проектом з використанням високоякісних матеріалів.

Житловий комплекс CENTRAL в Запоріжжі

Важливим є високий рівень ландшафтного дизайну та благоустрою території.

Житловий комплекс CENTRAL в Запоріжжі

На особливу увагу заслуговують планування квартир. Вони були ретельно продумані з урахуванням досвіду компанії як в Києві, так і на європейських ринках, де компанія успішно створює сучасні апартаменти. Таким чином, в кожній окремо взятій квартирі корисна площа максимально збільшена, так звані «порожні кути» практично відсутні.

Житловий комплекс CENTRAL в Запоріжжі

Будівництво виконується з використанням високоякісних сучасних матеріалів за європейськими стандартами.

Житловий комплекс CENTRAL в Запоріжжі

Будівництво першої черги комплексу розраховане на два роки. Разом з житловою частиною буде побудований дитячий центр розвитку, фітнес-центр, підземний паркінг, супермаркет і комерційні приміщення.

Житловий комплекс CENTRAL в Запоріжжі

До зустрічі у відділі продажів!

Детальна інформація на сайті.

Джерело