Реєстрація /

Захисникам України дадуть землю

Всього для цих цілей виділять понад 400 га землі.

Землевпорядники Київської області почали роботи по виділенню 407,5 га земель державної та комунальної власності для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення садівництва та індивідуального дачного будівництва для військовослужбовців, які зараз героїчно захищають нашу державу на південному сході.

Всього органи земельних ресурсів області виділили 28 земельних масивів, які можуть бути використані і безкоштовно передані військовим. Крім того, землевпорядники вже підготували відповідні викопіювання з планово-картографічної основи з нанесенням запропонованих масивів в кожному районному центрі в розрізі сільських, селищних, міських рад.

«Ми в першу чергу працюємо над забезпеченням виконання доручення Голови Держземагентства України Сергія Рудика з визначення масивів і надання відповідних земельних ділянок для захисників нашої Вітчизни. Реалізація ініціатив земельного відомства сприятиме підтвердженню статусу військових як громадян, що перебувають під особливою опікою держави», – зазначив начальник Головного управління Держземагентства у Київській області Микола Іщук.

Раніше повідомлялось, що родинам загиблих військових під час АТО, дадуть житло.

Теґи